۱- آیا می توان با روش میکرونیدلینگ، موادی مانند ویتامین ها را هم وارد لایه های پوست کرد؟
بله، کارتریج های دستگاه های amiea به گونه ای ساخته شده اند که می توان هنگام انجام کار موادی مانند هیالورونیک اسید، ویتامین C، ترکیب های مس و ویتامین E که نقش مهمی در کلاژن سازی پوست دارند وارد لایه درم کرد.
۲- کدام گروه از بیماران نباید سراغ میکرونیدلینگ بروند؟
برای تمام افرادی که سابقه حساسیت به موادی که در این روش استفاده می شود یا سابقه جوشگاه های گوشتی (کلوئید و جوشگاه هیپرتروفیک) دارند و کسانی که به سرطان پوست، اختلال های خونی و انعقادی، دیابت، بیماری صرع و تشنج، اختلال سیستم ایمنی، عفونت حاد یا تبخال فعال مبتلا هستند، نباید از روش میکرونیدلینگ استفاده شود. ضمن اینکه اگر بیمار سابقه انجام رادیوتراپی در محل انجام میکرونیدلینگ یا خال های بزرگ و زگیل در محل داشته باشد، باز هم کاندید مناسبی برای به کار بردن این روش محسوب نمی شود. برای خانم های باردار و شیرده و افرادی که به تازگی لیزر یا لایه برداری پوست در همان محل میکرونیدلینگ داشته اند هم این روش درمانی مناسب نیست.
۳- آیا امکان قرمز شدن پوست که معمولاً در تمام روش های زیبا سازی پوست اتفاق می افتد، با استفاده از روش میکرونیدلینگ هم وجود دارد؟
تا حدی بله، اما یکی از مزایای میکرونیدلینگ این است که بعد از انجام آن قرمزی بر جای مانده، بسیار گذرا خواهد بود. ضمن اینکه خطر ایجاد عفونت بعد از انجام این عمل بسیار کم است و پوست بیمار هم خیلی زودتر ترمیم می شود.